2010-10-25
 08:11:50

Skriker för kung och fosterland!


Hallå.. Asså jag behöver hjälp!

Melwin är en underbar liten pojk när han väl känner för att vara det.. Men var och varannan dag så kan han skrika i timmar helt oavbrutet av en helt OKÄND anledning?

Det är i stort sätt varje kväll som detta inträffar men också på förmiddagar ibland...

Eftersom det sällan är på dagstid så kan jag ge mig tusan på att det har me tröttheten att göra! men lixom vi går och vaggar honom tills vi inte kan stå längre pga att vi får så ont i ryggen! Det funkar inte att gå med honom så i längden! Han får inte bli van vid att vi måste gå 5miljoner varv i lägenheten och vagga på honom i famnen. Det tär på oss!

Är det någon som har något tips som kan hjälpa oss att få ordning på våra kvällar :( det blir ju ingen tid för oss själva eller för varandra när han ska hålla på såhära!

Vi har testat ALLT! Vi vaggar honom i famnen, ändå skriker han! Vi låter han ligga på mage och klappar/vaggar på hans rumpa, ändå skriker han! Testat att han får ligga på rygg på sidan, i bilbarnstolen och i våran säng, ändå skriker han!!! Vi har testat ge honom mat, rapa, bytt blöjja, lekt me honom, men inte heller det duger!!!

Sen tror jag att han är väääldigt otålig med, det har blivit de senaste veckorna. När han blir hungrig till ex. då ska flaskan vara vid munnen DIRR! så ena stunden är han glad.. sen helt plötsligt märker han att han blev hungrig. Då skriker han verkligen för kung och fosterland!

Det är också ett problem som måste lösas då jag inte vill väcka christer kl 5-6 på morgonen när han ska till jobbet vid 9 tiden :S


...

Du tror inte han kan fått 3 månaders kolik??

Hör med BVC.


karolina

Wille har också varit hemsk det senaste, i flera dagar i rad skrek han som en stucken gris. Så tillslut åkte jag till vårdcentralen o då sa dom att han åt för mycket.. Han har ju visserligen precis börjat med ersättning, Melwin har väk ätiti det ett tag?.. Men iallafall så nu får han äta max var 4e timme och inte mer än 200 ml och då har det blivit mycket bättre, inget mer skrik alls:) o sen sa läkaren att nu när de är 4 månader kan de inte få kolik längre så det är skönt o veta att den tidebn är över iallafall.

Hoppas det löser sig!



PUBLICERAT: 2010-10-25, 16:00:21 | URL: http://karolinamalmlov.blogg.se/
Anonym

Jag tror absolut inte att du är redo för att bli mamma. Du klagar ju heeela tiden! Sen verkar det inte som om du får en smula hjälp av din kille.


Anki mamma till Milly

hoppas det blir bättre vet inte vad man kan ge råd om. :(

har ni prövat ge miniform droppar ?

eller så kanske de är tänder som vill försöka sig på att komma..

hoppas verkligen de blir bättre.



du är en bra mamma julia.

kram





PUBLICERAT: 2010-10-26, 11:15:28 | URL: http://mammamumin.blogg.se/
Emelie

Har du testat att ge honom massage på lilla magen? Tilde hade också en period då hon var ledsen mycket. Mest på kvällen. Vi började ge henne massage morgon och kväll plus att vi gav henne sempes magdroppar. Tycker att massage har hjälp henne. Och hon får fortfarande massage 2ggr om dagen..


Malin

Ja jag håller med emelie! Har du prövat massage? Hur gammal är melwin nu? För albin var hemsk en hel vecka när han var runt 3 månader! Bvc trodde han var inne i en tillväxt period, som de flesta barn går igenom flera gånger. Då dom växer mycket, kanske har ont av det, får tänder, behöver mer eller mindre mat. Har han ingen feber? Har du testat att byta ersättning? Lycka till nu, hoppas det blir bättre. Och vem fan uttalar sej om att du är en dålig mamma! Kan slå vad om att det handlar om avundsjuka. Någon som vill ha det lika bra som du, med en gullig son och sambo! Du är en bra mamma! Albin hälsar till melwin:)


Naimi ~ mamma till Nellie

Testat masage, magdroppar?

Kan ju va kolik som nån tidigare skrev, de hade Nellie



PUBLICERAT: 2010-10-29, 13:13:31 | URL: http://dorto.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: