2010-10-29
 09:04:59

Svar till en Anonym subba!


Jag fattar verkligen inte varför man lägger ner så jävla mycket tid på att förstöra för någon annans liv?

Såhär skrev den lilla nolife'rn...

Anonym:
Alltså jag känner Christer väl, och vet mer än du!
Jag har bevis både på bild, film och mess om du inte skulle tro mig , men han har väl varit otrogen både en och fler gånger... Det är vad jag kallar en bra farsa!! ;)
Du behöver inte tro mig och det säger jag inte heller, men tänkte att du skulle få veta iaf. Och jag kan ju oxå säga att denna tjej som han var med, hon hade INGEN ANING om att du eller er son fanns!

Bakslag, eller hur ? Men har man för brått så har man lixom.. What to do?

Sen är Chriister än utav dom mest manipulativa människor jag känner! Så han kommer självklart säga Absolut inte och kanske till och med fejk-skratta lite åt det.. Sen kommer han säga att han vill se dom bevisen , men han vet ju sanningen själv och därför är han totalt livrädd för att det ska komma ut.


Svar: Men lilla vännen? Om du nu har bevis så kan ju du langa fram dom nu :) För du tror väll inte att jag tror mer på vad en sketen liten fjortis som du är, än min pojkvän som jag vart tillsammans med i mer än 1 år?

För det första vågar du ju inte ens gå ut med vem du är? och för det andra så har du inga bevis för det du säger? och för det tredje så är det bara bullshit, DU har ju ingen grund för det du påstår? Asså det är faan skrattretande så som du håller på!

Christer och jag älskar varandra så mycket så det kan ingen liten fitta som du förstöra, så allt har varit helt i onödan :) 2bad4u!

Haha och du säger att du känner Christer xD Du har inte en susning om hur christer är som person om du nu påstår att han är manipulativ x) hahaha

btw så visar du dina ipadresser näru kommenterar min blogg så jag kan ju ta reda på vem du är! För om du inte slutar upp med ditt trams så ska jag nog ta reda på vem fan du är och jag är inte den som låter sånna som dig slippa undan.. Så passa din äckliga lilla käft härdanefter!!!

2010-10-25
 23:04:59

Svar till en feg Anonym!


Asså ursäkta?

En Anonym svarade på mitt förra blogginlägg (: Hon/Han vågar troligtvis inte stå för vad han/hon skriver efter som hon/han är Anonym.

Anonym:
Jag tror absolut inte att du är redo för att bli mamma. Du klagar ju heeela tiden! Sen verkar det inte som om du får en smula hjälp av din kille.


Svar:
Hur har du mage att komma och säga att du inte anser att jag är mogen att vara mamma? Jag matar honom, jag byter blöjja på honom, jag går ut och går med honom, jag leker med honom, jag gosar med honom, jag badar honom och jag ger honom kläder etc. allt han kan önska sig? Men om du inte har fattat att bloggar är nätdagböcker som man får skriva om sina känslor, bekymmer, händelser osv.. så borde du inte kläcka ur dig saker som inte är uppmuntrande. Jag antar att du inte känner mig och då vet du fan inte heller hur jag är som en mamma till min son!

Min pojkvän jobbar hela dagarna och dessutom övertid så han är på jobbet mestadels av dagen, så bara för att jag kanske inte skriver om honom så mycket så betyder det ju inte att han inte hjälper till, för det kan jag säga dig att han gör? eller du kanske vill komma hem till oss och se hur vi gör och hur det är att ha barn? Jag säger inte att det är förjävligt att ha barn, han är helt underbar min son! Men jag kanske inte vill se min son skrika sig halvt fördärvad! Jag måste ju få skriva på min egna blogg om hur jag mår och hur jag känner? Nu bad jag lite om hjälp för att se om andra mammor har några tips och då bad jag inte om hurvida DU tror jag är som en mamma!

Jag vill inte att du ska skriva fler kommentarer till mig om du ska vara så pessimistisk! Tack för mig!

Svar till Karolina:


Melwin har ätit 150ml var 4e timma innan men höjde till 180ml för ca 2veckor sedan så jag tror inte det har med hur mycket eller lite han äter :/ han har ju varit sjuk nu och haft krupp men han har ju skrikit redan innan och efter det :S BVC säger bara att vi ska vänta ut det! Men jag känner att det måste finnas något annat sätt att lösa det på ! Det verkar ju inte vara kolik för det är ju faktiskt inte varje dag han skriker så, och bvc sa ju inget om det.. ja det är skönt att peroiden för det är över snart :)


2010-10-25
 08:11:50

Skriker för kung och fosterland!


Hallå.. Asså jag behöver hjälp!

Melwin är en underbar liten pojk när han väl känner för att vara det.. Men var och varannan dag så kan han skrika i timmar helt oavbrutet av en helt OKÄND anledning?

Det är i stort sätt varje kväll som detta inträffar men också på förmiddagar ibland...

Eftersom det sällan är på dagstid så kan jag ge mig tusan på att det har me tröttheten att göra! men lixom vi går och vaggar honom tills vi inte kan stå längre pga att vi får så ont i ryggen! Det funkar inte att gå med honom så i längden! Han får inte bli van vid att vi måste gå 5miljoner varv i lägenheten och vagga på honom i famnen. Det tär på oss!

Är det någon som har något tips som kan hjälpa oss att få ordning på våra kvällar :( det blir ju ingen tid för oss själva eller för varandra när han ska hålla på såhära!

Vi har testat ALLT! Vi vaggar honom i famnen, ändå skriker han! Vi låter han ligga på mage och klappar/vaggar på hans rumpa, ändå skriker han! Testat att han får ligga på rygg på sidan, i bilbarnstolen och i våran säng, ändå skriker han!!! Vi har testat ge honom mat, rapa, bytt blöjja, lekt me honom, men inte heller det duger!!!

Sen tror jag att han är väääldigt otålig med, det har blivit de senaste veckorna. När han blir hungrig till ex. då ska flaskan vara vid munnen DIRR! så ena stunden är han glad.. sen helt plötsligt märker han att han blev hungrig. Då skriker han verkligen för kung och fosterland!

Det är också ett problem som måste lösas då jag inte vill väcka christer kl 5-6 på morgonen när han ska till jobbet vid 9 tiden :S

2010-10-22
 14:55:04

Har fått mina beställningar!

Hej, Idag är jag faktiskt mycket friskare än igår då jag gick runt här hemma som en zombie :P Melwin har också frisknat te sig lite grann :)

Huvudvärken sitter dock kvar en skvätt, men jag ska inte klaga för den är inte så farlig :)

Emelie kommer in te stan vid 5 tiden sen, då ska jag träffa henne och Nathalie och dra te Tattoo Art för Emelie ska la fylla i sin tatuering :)

Jag beställde en Iphone 4 i förrigår (onsdags) och jag fick brev på posten att jag kan hämta den idag efter kl 17.00 :S haha det stod lixom att det skulle ta 2-3 veckor för leverans.
På telenors hemsida så fanns den inte ens i lagret när jag beställde den :P men det var la kul att den kom så fort :)

Sen beställde jag också min HALLOWEEN outfit i onsdags med och den kan jag hämta efter kl 17.00 ikväll med :P haha hämskt va allt ska gå fort :) det gillar vi ;) tryck på gillaknappen som ligger inne i kommentarerna ;)!!!

Satan va täppt jag är i näsan! Ska la gå och sniffa lite nasspray dårå :) C ya!


2010-10-20
 13:52:26

Barbie hits!

Ååååh, haha satt och kickade på random videos på youtube och hittar denna och lite andra låtar från min första CD när ja var liten!! haha hur liten var man då tro? 7år kanske xD haha
när man lyssnar på dem igen känns det som det var igår man hörde dem senast fastän det var ca 10-12 år sen :P haha

Enjoy!

2010-10-18
 12:16:36

Melwins sång <3

Nu har jag gjort en liten video på min kära skatt <3

Enjoy!

 

 

2010-10-14
 15:22:28

Jobba!

Idag ska jag jobba 3timmar för Jennica :) Eftersom Christer inte slutar förräns kl 7 och sen ska upp och hjälpa sina föräldrar att måla garaget så får Lilleman vara hos sin mormor och morfar :)

Jag måste verkligen tvätta och städa här hemma, men eftersom jag ska jobba om 1,5 timma så är det inte ens någon idé att sätta in en tvätt och jag har haft så ont i huvudet nu på förmiddagen så det har inte blivit av då heller...
får helt enkelt bli imorgon...

Usch fy och blä för min rygg, den tar kål på mig!
2010-10-11
 16:26:29

BVC

Idag var Melwin och jag på bvc :) edt skulle vart en 3 månaderskontroll. Men eftersom han inte hade blivit helt frisk från sin förkylning så ska de vaccinera honom på onsdag i stället :)
Så det blev bara vägning och mätning då :)
Nu är han 63cm lång och väger 6710g :)
2010-10-08
 10:33:26

Hjälp mig...!

Idag är en sånn dag som man verkligen inte vill vara en mamma! Speciellt inte till den mest krävande ungen i världen!!!

Har inte sovit mycket alls dehära tre sista dagarna.. det är precis så man kan hålla ögonen öppna...
Han är så förbannat bortskämd me!!

Han vägrar att sova i sin egna säng!!! Han måste ligga mage mot mage på mig och bli gungad!!! Inte heller alltid det som duger...
va har jag gjort lixom... Hur kunde jag ens börja med att ha honom i sängen över huvud taget ??

Ja menar innan om han gnällt och skrikit lite så kan ja låta honom skrika en stund så somnar han... men nu bara skriker och skriker han utan något slut. jag förstår inte hur jag ska lösa den här soppan!!!

Är det dumt att tycka lite synd om mig själv eller. men jag faller fan snart ihop. och ont i ryggen är la pricken över i:et...

Hjälp mig...!
2010-10-06
 22:47:13

56 besökare och dagens ståhej!

Det är fan helt galet :S!!!!!

När jag startade min blogg i mars eller när fan det var så hade jag i snitt 3st besökare/dag (oftast)
Sen har det blivit ca 10-15 som normalt... ibland mer och ibland mindre :P...
Nu igår hade jag 37 besökare och idag när klockan inte ens är 00.00 så har jag redan 56 besökare O.o???
Har jag plötsligt gått från Fröken NÖRD till Mister PoPPIS!! haha :P

Ja gillar det i alla fall!

Melwin var i full gång med sitt babygym i morse kl 9-12 sen sov han ca 20 min efter det bar det iväg till Öppna förskolan 13-15 och han tittade runt omkring sig :P helt överlycklig!
Sedan efter det så var det Återträff för vi som gick i samma "vänta barn" grupp tillsammans. dock kom det inte många :P men det var kul att höra allas förlossningshistorier...

Då slumrade han till ca 10 min :P

Nu när vi kom hem sov han la från 19.00 till 21.30 ca :) och nu ska vi lägga honom till sängs :) 1 timma senare än vi brukar men han var lite för pigg nu när han fick i sig käk :P

men det var sjuukt va trött han var innan xD
Nu ligger han på pappas bröst och slumrat till ;P

Mina Älsklingar :) <3
2010-10-06
 03:28:44

Öppna förskolan :)

Melwin har burrat ner sig i min famn nu och jag tänkte berätta hur morgondagen ser ut :)

Vi ska göra oss i ordning inför öppna förskolan som börjar vid 13 och håller på tills 15 :) Han gjorde senast ett handavtryck i gips som ja ska måla imorgon och ta hem :) Han gjorde en på foten förra veckan som lutar mot väggen i sovrummet breve perltavlan vi fick av Ina :D
ska ta kort senare för att visa :)

Men efter det får vi hoppas att Christer har fått sluta för då har vi återträffen för oss som gick i samma "väntabarn" grupp. :)

Det håller la på i ca 2h skulle ja tro :)

Sen ska jag nog träffa märta en sväng :) Resten av kvällen får vi se hur den blir ;) puss!!
2010-10-05
 22:22:03

"Tummen upp"

ganska så nice ;) 33 besökare redan och klockan är inte 00.00 ännu ;) !!! "tummen upp"

2010-10-05
 15:34:48

Testing!

Testar bara en grejj ;)


2010-10-05
 10:52:03

3 Månader!

Men gud! Höll nästan på att glömma! Melwin är 3 månader idag :D Det är galet vad tiden bara rinner iväg :)

Känns som det var förra veckan jag låg där och krystade xP Grattis lilleman! <3

2010-10-05
 10:49:35

Tisdag!

Som ni ser så har jag ändrat min blogg ganska så mycket :)

Håller fortfarande på och pular lite med den.. Får se hur myckettid tid och ork jag har att pyssla med detta. :)

Jag bakade kanelbullar igår då det var Kanelbullens dag :) De blev supergoda som vanligt ;)

Puss!
2010-10-01
 08:58:43

Då och Nu...

Ja nu har jag la lite tid att sätta mig här en liten stund.. tittar just nu på vakna med the voice och funderar på att sova lite till...

För lite mer än 2 veckor sen så va jag med och spelade fotboll me Öis/Vais/Gais i mål då de inte hade deras ordinarie med. Det gick för mig bättre än förväntat då jag inte tränat på 1år, vi förlorade med 6-4 tror jag om jag inte minns fel och jag bröt fingret men och det vill inte läka, gör förbannat ont... :/ menmen, smällar man får ta!
Kul vare iallafall :)

På lördag nu ska jag och Älsklingen till Putte och Erica på Inflyttningsfest :) ska bli kul då Melwins farmor ska vara barnvakt från lördagen till söndagen så både jag och Christer kan ta oss ett glas var :) Det ser jag fram emot :)

Funderar också på att ta truck kort me då jag ska söka jobb som lagerarbetare :P haha typ det enda jobbet som inte kräver erfarenhet som ligger ute på platsbanken som är något för mig. :P

Jag har ingen aning om hur mycket tid jag kommer att lägga ner på bloggen numera, har ju inte blivit så speciellt mycket nu på sistone. ajja...

Melwin fyller 3 månader på tisdag :) och Vi har skickat ut dopkorten nu, så det blir dop för lilleman den 21 november :)

Synd var ju att jag skrev fel adress till min farbror majk :/ så han trodde la inte att han var bjuden för det. men den kom till sin rätta till slut :) Så jag hoppas att han kommer :D det ska bli jätte trevligt att se allihopa :)

Nu vet ja inte mer va ja ska skriva.. typ att ja fixat coop och ica kort till christer xP intressant? ne inte direkt kanske, men aa... fixat naglarna i alla fall. jag bara filade dem och målade lite x) men ja tyckte de blev jätte fina i alla fall :) men ska fixa dem på riktigt hos min kusin Lisa snart när det blir tid till det :)

Jahaja... cYa!