2010-05-26
 02:17:13

Ny barnvagn? :)

Nu är klockan mycket, men jag har faktiskt försökt sova sen jag kom hem från jobbet idag :/

då bestämde jag mig för att göra min farmville på FB då jag är besatt av det.. tänkte fixa min fishworld nu också då jag ändå är i farten ;)

idag/igår (tisdag) så solade jag och camilla solarie. Jag täckte över magen med en handduk då jag inte vill blända babyn.
jag blev inte mycket till brun som jag hoppades på. men prickig till studenten kan ni räkna med att jag blev! mina fräknar är oundvikliga när sommarn närmar sig :/

Babyn därinne har visat betydligt mycket mer livstecken idag än vad han gjorde igår och i förrigår. vilket känns skönt. men det är nog trångt därinne nu :P hehe

Imorgon ska jag och Carina, (kanske min mamma med) åka och lämna tillbaka barnvagnen vi köpte för att jag inte kunde vänja mig vid färgen som jag inte gillade för mycket.



Sedan åker vi ända ut till Tranås för att titta/köpa en vagn som finns hos anna&axel.com mycket fiin :) kostr dock 1500kr mer än den förra men ändå billig :) det ska bli spännande!



Jag kanske kan klämma in 20 min i solariet imån också då jag verkligen inte vill vara lika vit som min studenttklänning :/ :P

Jag ska också se om jag kan åka förbi afroshop och köpa mig ett par clips som är lååånga då jag har rätt långt hår själv. (till studenten då asså)
2010-05-22
 23:28:10

ÄNTLIGEN EN STUDENTKLÄNNING!

Nu kan jag känna mig lugn!

Nu har jag äntligen hittat en jag kan tänka mig ha på mig :P får se hur den sitter på bara sen. hon sa att det skulle ta 10 arbetsdagar för den att komma fram... alltså på fredag om 2 veckor? den 4/6

Gott! då kan jag fortfarande ångra mig om ja inte är nöjd. Jag, Christer, Johan och Camilla åker ju till ullared den 5/6 :D och dessutom beställde jag två likadana fast i två olika storlekar ;P hinner inte beställa en ny om den inte skulle passa lixom annars.







Fin va :)?

Pusshej!
2010-05-21
 21:57:51

HujedaMEJ!

Finaly!!!!!

För ett litet tag sedan ca 2 veckor sedan så lämnade jag in mitt projektarbete och nu förra veckan fick jag tillbaka det för att sedan finslipa det så det blev extra bra :D

Det var endel att göra då ja missade att skriva källhänvisningar! :/ Men nu äntligen är jag klar med det :D
Men redan när jag fick arbetet tillbaka så sa han att det var riktigt bra. Han blev förvånad över mig :D haha känns skönt att prestera bättre än väntat. Jag är jätte nöjd med arbetet :D Jag ska då inte glömma att tacka min mor som hjälpt mig :D

Lillen försöker utforska resten av min kropp innifrån vilket inte han lyckas för väl med. han kommer ju lixom inte längre än va magen räcker :P Han är uppe vid revbenen på mig och gräver mycket. Annars brukar han faktiskt hålla sig ganska långt ner och sparaka på mina äggstockar, ändan och blåsan :P

Ja det går inte en minut innan han är på och buffar igen. sikket energi knippe :D

Jaja nu ska jag fira min prestation med en vaaarm dusch :)

tack o hej, puss!
2010-05-18
 12:48:13

Vila 4 gånger innan man sminkat sig klart?

Jag börjar allvarligt talat bli less på dethära me blogg. Det är fett tråkigt när på sin höjd 4st läser bolggen :P
Men bara för att jag hänger me grupptrycket så ger jag det en chans till,.

Imorse vaknade jag tidigt och jag kan inte såga att ja somnade så tidigt igår heller men jag fick några timmars sömn i alla fall.

Jag mår illa, har ingen matlust och kallsvettas. blir yr när jag rör på mig och anfådd för minsta lilla. detta bådar inte gott för min del... var så förtvivlad att ja var tvungen att ringa min mor och tycka synd om min själv för en stund.

Men hur kul kan det vara när man måste sätta sig ner och hämta andan 4 gånger innan man hunnit sminka sig färdigt.. :'( Känns inte kul ska jag meddela er.

och det är 11 veckor och 3 dagar kvar tills beräknad förlossning. Hur ska ja klara detta? -.-


Så här fet är jag idag iallafall:

16 jävla kilo är detta? fyfy!
2010-05-14
 20:01:13

Idag har jag hunnit med mycket :)

Ja imorse steg jag upp vid halv 11 tiden.
Gick runt i den nerplockade lägenheten en stund innan Christer dök upp här. Då blev ja genast jätte trött och gick och vilade lite i sängen igen, smörjade magen och pattarna sedan haffade jag första bästa mjukisarna jag hittade på golvet.

Vid halv 12 så gick jag hem till lillebror och la in mina jeansleggings och christer jeans i tvättmaskinen.

11.50 hämtade christer mig där så drog vi till barnmorskan.
Jag vägde mig hon mätte magen och tog pulsen på moi! Efter det så lyssnade vi på bebisens hjärtljud som låg på ca 140 :D det var lite svårt att lyssna då han sparkade jätte mycket :P haha

Efter det så var det dags för det värsta! BLODPROV! fy och AJ!

Sen drog ja vidare till Alex Naderpour och hämtade bilnyckeln till nissan sunny bilen. Då vi plockade ur den på stereo och högtalare :P.
Jag tyckte fan synd om bilen, den var helt mögglig :S yöck :S

Efter det åkte vi upp och jag städade ur min bil på smuts och spindlar. tyvärr kom bara en ut. Jag vet att det finns en till därinne någonstans men den ville inte visa sig när jag stod där me damsugaren i högsta hugg!
Den satans ohyran ska inte komma undan. fyfan.

Nu sitter jag här och har till och med hunnit förbi a6 och köpt nagellack, aceton och leggings. :)

Imorgon bär det av till Emmaboda tidigt. ska upp sedan vid halv 5 så ja det får bli att gå och sova snart :P
PusssHejj!
2010-05-12
 12:31:45

God morgon!

Gomorron!
Inatt fick jag väll sova någorlunda bra :P inte lika mycket kramper än vanligt.
Jag har kollat lite på studentskor, hittade ett bar jätte fina :D men de fanns bara i strl 37 :/ lite för litet.

Btw, denna viden är helt sjuuk xD haha fattar inte hur man kan ta så fel på ett handfat och en pisoar xD

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7106604.ab




Idag ska vi på föräldrarkursen :P Vi missade ju förra gången. Inte meningen direkt. Hade velat vara med och lyssnat på när de informerade om förlossningen. menmen, inget att göra åt saken :P Vi får se va de har att säga this time.

Igår var jag Christer och Josef och köpte en bil till mig.
Jag kan ju inte påstå att den är en skönhet, men den gick frammåt :P
Sämst me bilen var att det inte var någon servo i den! Det är hur jobbigt som helst att svänga me bilfan!

2010-05-10
 19:38:31

Vecka 27+2

Jaa, magen växer och blir större.

Den lille krabaten där inne bara busar och håller på ;P

Kunde inte sova inatt :/ somnade nog vid halv 2 tiden.  och jävlar va kramper jag hade i benen!! :'( fyyfan!

2010-05-05
 14:26:21

Felix <3, Barnvagn, grilla i spöregn och lottovinst!

Felix har legat ute på blocket i någon dag, och då var det en äldre kvinna i 50-55-60 årsåldern någonting som kom och hämtade honom igår :'/ Lille Fille ♥
Men de räcker ju me en kissemiss och felix förstörde ju lägenheten..

Jaja, efter det så åkte vi med Carina till Ekohallen där de säljer pakistan-mattor på undre planet. De reade ut barnvagnar där nere och hade 4 st kvar :)

Så då passade vi på att haffa en fin barnvagn :) Iof så är den blå men en flicka kan ju ha den me :P det är ju bara att pimpa upp den me lite rosa filtar och leksaker!



Efter det så åkte vi till Järabacken där någon som Christer kännde hade stannat me lastbilen. Vi fick då åka till Biltema för att inhandla lite bråte. Sen när de väl fick igång lastbilen så åkte vi till ica för att köpa lite mat som vi skulle grilla uppe hos Josef i Lyckås :P även att det spöregnade och haglade så grillade vi på verandan och käkade inne :P

Fy satan va trött jag var sen. höll på att slockna i bilen hem.

Nu rättade jag mina lottorader från i onsdgs förra veckan och från i lördags. :P

Jag vann hela 21kronor i lördags :D haha på samma lottorad som ja vann 22kronor på sist ;) hehe


Jag har jätte dåligt samvete för att vi lämnade bort felix :'( han känner sig säkert så sviken och oälskad av oss :'(
och nisseliten här spinner inte längre. han veckar jätte depp :'( ♥